АКЦИЈА: комплет од 6 боенки

749.00 ден со ДДВ

Го нудиме целиот комплет боенки по цена од 749 денари со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Доставата во висина од 140 денари ќе биде одземена при наплатата.

Додадете го овој производ во кошничката за да ги порачате сите боенки наеднаш. Во пакетот се вклучени следниве боенки:

Со овој пакет заштедувате 105 денари од боенките и 140 денари од доставата. Вкупна заштеда: 245 денари.

Попустот важи само доколку го имате порачано овој производ во кошничката. Доколку ги порачувате боенките посебно, овој попуст нема да важи.

ВНИМАНИЕ! При нарачување на овој производ во менито за испорака (од десната страна) ќе имате понудено опција „Бесплатна испорака“. Ве молиме изберете ја таа опција за доставата да не биде вклучена во фактурата која ќе Ви ја доставиме заедно со боенките.

 

SKU: 092017-101 Категории ,