Битола:

„Бизим Слав кафе“ – ул. Новачки пат бр. 16, до Меѓународен Славјански Универзитет „Г Р. Державин“


Велес:

Книжарница Унистар


Свети Николе:

Книжарница „Шатноар“ – ул. Маршал Тито 77, до Меѓународен Славјански Универзитет „Г Р. Державин“


Скопје

Смарт боенките во Скопје можат да се набават во продавниците на издавачката куќа Феникс и тоа:

– на ул. Московска бр.5, кај Пазарот Тафталиџе (до Оптика Ленс)
– на ул. Борка Талески бр.48, кај Универзална сала (зад Вучко)
– на ул. Костурски херои бр.35, кај Универзална сала (до Бебе маркет)
– на ул. Градски ѕид бр.5, кај Министерство за финансии (до Гаражата Тодор Александров)
– во населба Аеродром, Трговски центар Бисер, на приземје

За дополнителни информации јавете се во Феникс, електронска адреса: feniksmk@hotmail.com или на телефоните: 02/3238 036; 02/3246 193.