Плаќањето се врши во готово при испорака. 

Цената на доставата ќе биде пресметана откако ќе внесете валидна адреса и поштенски број. Во просек цените за достава во Македонија се околу 140 денари. 

Вашата кошничка е моментално празна.

Врати се во продавница